Kiemelt ajánlatok

Elisabeth apartman

Bónom-zugi nyaraló

Spirit Apartman

Csali Vendégház Tisza-tó

Fekete Macska Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Két Jóbarát Apartmanház

Margaréta Apartman Ház

Kőtenger Panzió

Hanga Vendégház

Legénd Üdülőfalu

Garzó Tanya Vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Puskás Vendégház és Családi Pince

Életfa vendégház

Szalóki Üdülőház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Platán Panzió

Márta Tanya

Bács-Kiskun megye, Bugac Nagybugac 105

Szeretne kiszabadulni a stresszes mindennapokból? A híres „Bugaci Puszta” szomszédságában, csendes, nyugodt, de jól megközelíthető helyen

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 0036 70 453-8751
Mobil: 0036 70 453-8752
E-mail cím: marta.tanya@freemail.hu
Weboldal: www.martatanya.hu

Szálláshely bemutatása:

Szeretne kiszabadulni a stresszes mindennapokból? Romantikára, meghitt pillanatokra vágyik párjával? Szeret lovagolni, kerékpározni, nagyokat sétálni a friss levegőn, piknikezni családjával, barátaival? Nálunk mindezt egy helyen megtalálja. Testet és lelket gyönyörködtető sétákat, túrákat, kulturális élményeket, aktív pihenést kínálunk Önöknek.

Vendégházunk a híres „Bugaci Puszta” szomszédságában, csendes, nyugodt, de jól megközelíthető helyen várja pihenni vágyó vendégeit.

A házban 2 szoba (mely 4 fő elhelyezésére alkalmas) konyha, fürdőszoba és külön toalett, a nappaliban kandalló, teraszunkon kemence található. Az udvarban fedett grill, valamint bográcsozó is helyet kapott. Az udvar éke kerti tavunk, mely felett átívelő kis hídról csodálhatják a tóban élő halakat és a gyönyörű tavirózsákat. A tó mellett kis kiülőt helyeztünk el, ahol kényelmesen elfogyasztható a reggeli kávé. Lehetőség van biciklik valamint motorok használatára.

Vendégházunktól alig 200 méterre található a bicikliút, mely egészen a kiskunmajsai termálfürdőig vezet, valamint Bugacra, ami Tőlünk 1 km-re fekszik. A bugaci puszta kocsikázással, csikós bemutatóval, pásztor múzeummal várja vendégeit. Ha magyaros ízekre vágyik a helyi csárda szertettel várja Önöket.

Erzsébet utalvány is beváltható.


   


Vissza a kereséshez »